divendres, 19 de novembre del 2010

Miralles denuncia que "la dreta s'està descarant" amb un model social basat en les retallades

Miralles i Ortiz fan campanya al barri d’Hostafrancs

El número 3 d’ICV-EUiA a les eleccions i coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, ha denunciat que, en el que portem de campanya electoral, “la dreta s’està descarant” presentant unes propostes sobre un model social basat en les retallades. Miralles considera que CiU i PP no són el mateix però els dos presenten un programa amb “polítiques econòmiques duríssimes” i, també ha afegit que el PP està aprofitant el context de crisi per intentar dividir la població amb el tema de la immigració.

Miralles ha fet aquestes declaracions durant un acte de campanya de la coalició al barri d’Hostafrancs acompanyat per la portaveu d’ICV-EUiA i candidata, Laia Ortiz. El coordinador general d’EUiA ha fet balanç del que portem de campanya i ha dit que, al seu parer, la coalició està fent una “bona campanya”, cosa que no pot dir de les altres esquerres. Miralles ha criticat que l’actitud d’una part dels dirigents del PSC està portant al desconcert als seus electors, mentre que les polítiques de Zapatero provoquen que molts votants socialistes estiguin emprenyats.

El candidat ha acabat demanant la mobilització de tots els assistents de cara a les eleccions i també els ha instat a, un cop passats els comicis, ja estigui al govern o a l’oposició, l’utilitzin si tenen qualsevol problema. Miralles ha aprofitat la seva vista al barri d’Hostafrancs per repartir material de campanya al mercat acompanyat de la coordinadora d’EUiA al districte Sants Montjuïc, Anna Rubio.