divendres, 12 de novembre del 2010

ICV-EUiA dóna el tret de sortida a la campanya electoral amb la voluntat de ser "l'esperança davant la resignació i la solució davant els problemes"

Miralles alerta que si guanya la dreta, guanya "Artur Mastijeras" que retallarà drets socials i els impostos als qui més guanyen




La coalició ICV-EUiA ha donat el tret de sortida a la campanya electoral amb un sopar-míting a La Llotja de Lleida que ha aplegat unes 250 persones i on s’han pogut escoltar les intervencions dels principals candidats de la coalició a les eleccions del 28-N. El coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, ha explicat el binomi perfecte amb el que la coalició vol animar i esperonar la gent d’esquerres a exercir el seu dret a vot el proper 28-N: democràcia i compromís, i esperança i solucions. Miralles considera que la població té l’obligació democràtica d’anar a votar el 28-N ja que “el país s’hi juga el futur del seu govern i el futur de moltes generacions ja que es decidirà si la sortida de la crisi econòmica es fa amb les receptes de la dreta o les de l’esquerra”.

El número tres d’ICV-EUiA a les eleccions creu que la coalició ha d’analitzar el perquè de l’alta abstenció que s’ha produit en les últimes conteses electorals però, sobretot, cal buscar les conseqüències que aquesta abstenció pot tenir per a la classe treballadora. En aquest sentit, Miralles creu que si la gent d’esquerres va a votar, la coalició hi sortirà guanyant però, en canvi, si es queden a casa “vindrà Artur Mastijeras i amb una mà tallarà els drets socials i amb l’altra retallarà els impostos als qui més guanyen i més contaminen”.

Jordi Miralles ha finalitzat la seva intervenció emfasitzant que la ICV-EUiA representa “l’esperança davant la resignació i a les solucions davant els problemes”. “Vota perquè és necessari i vota’ns perquè som coherents”, ha conclòs Miralles.

De la seva banda, la portaveu d’EUiA i número 8 de la coalició a les eleccions, Mercè Civit, ha denunciat les mesures de la dreta per sortir de la crisi econòmica i ha criticat que la dreta catalana i espanyola intenta fer creure als ciutadans que “al final del túnel hi ha una llum” quan, segons Civit, en realitat només hi ha un barranc si finalment s’apliquen les receptes de la dreta. Civit ha destacat l’obra del govern d’esquerres i Herrera crida a la no resignació de la gent d’esquerres

El candidat de la coalició a les eleccions, Joan Herrera, ha fet una crida a la gent d’esquerres perquè passi de la resignació a lesperança i de l’apatia a l’acció. També ha recordat que malgrat que la campanya electoral es presenta difícil cal treballar per recordar a la gent que hi ha una sortida justa i solidària a la crisi econòmica i que aquesta només la pot oferir una nova majoria d’esquerres amb major pes d’ICV-EUiA

La nit, on s’ha presentat el vídeo de campanya de la coalició, ha comptat també amb les intervencions del president d’ICV, Joan Saura; el cap de llista de la coalició per Lleida, Francesc Pané; la candidata d’ICV-EUiA per la mateixa circumscripció, Anna Lavinya, i la candidata jove, Janet Sanz.