dilluns, 14 de juny del 2010

Jordi Miralles parla sobre l´acció del Govern d´Entesa a Amposta

Es presenta Salvador Queral com a candidat d´ICV-EUiA a Amposta per a les pròximes eleccions municipals



Amb la participació del coordinador general d´EUiA i diputat al Parlament de Catalunya, Jordi Miralles, i la candidata d´ICV-EUiA a Tarragona i vicepresidenta d´ICV, Hortènsia Grau, es va realitzar ahir a Amposta l´acte d´ICV-EUiA “Balanç de l´ acció del Govern d´Entesa”, on es va fer un repàs de les accions realitzades per la coalició roja i verda i per tot l´executiu en el seu conjunt durant els anys de Govern d´Entesa. Es van destacar les iniciatives que han ampliat i millorat l´Estat del Benestar en àmbits com l´educació, la salut, i l´habitatge, així com les polítiques territorials.

L´acte també va servir per a presentar el coordinador d´EUiA del Montsiá, Salvador Queral, com a candidat d´ICV-EUiA a Amposta per a les pròximes eleccions municipals de 2011, després d´haver passat molt temps en què la coalició no ha presentat cap candidatura a la capital del Montsià.

Miralles, que va felicitar al candidat, va remarcar la unió de la coalició a la Terres de l´ Ebre i va convidar a seguir treballant per ICV-EUiA i per a poder arribar a les eleccions de 2011 amb més força que mai.