dimecres, 1 de juliol del 2009

LA FOTO MONTILLA-MAS SOBRAVA

En acabar el debat i votació de la Llei d’Educació de Catalunya (LEC), el coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, ha afirmat que “la foto Montilla-Mas sobrava”. Miralles ha mostrat el seu “malestar” doncs “ja és prou fotut constatar que, amb la LEC, s’han incomplert objectius de l’Acord d’Entesa i canviat punts del Pacte Nacional d’Educació”, i a més “posar-ho de llarg amb una foto amb Artur Mas”, ha dit.

El dirigent d’EUiA i vicepresident del grup parlamentari d’ICV-EUiA ha afegit que “ja sabem que a Mas li van les fotos, però no calia contribuir a l’oportunisme i retratar per a la història la preferència per CiU en l’aprovació de la LEC”.

Les declaracions d’Irene Rigau són “carques i sectàries”

Miralles també s’ha referit a les declaracions de la diputada i ponent de la LEC de CiU al Parlament de Catalunya, Irene Rigau, fetes aquest matí a TV3. El coordinador d’EUiA i diputat les ha qualificat de “ressentides i sectàries” -Rigau ha dit que amb la llei de l'educació es diu adéu al maig del 68, a allò que havia deixat a les escoles i al 'libro rojo del cole'-.

“Aquestes declaracions trasllueixen el pensament ‘carca’ i són pròpies de la guerra freda”, ha sentenciat Miralles qui, per acabar, ha assegurat que “després de l’aprovació de la LEC, l’única cosa que es manté a les aules són les creus a escoles finançades amb diners públics”.
(Font: Premsa EUiA)

1 comentari:

Carles Acózar ha dit...

I un govern-parlament de saltimbanquis? Carles.