divendres, 28 de novembre del 2008

REUNIÓ AMB JOAN SAURA

El coordinador general d’Esquerra Unida i Alternativa (EUiA), Jordi Miralles, i el president d’Iniciativa per Catalunya Verds (ICV), Joan Saura, s’han reunit aquest matí al Parlament per posar en comú els acords polítics presos a les respectives assemblees i per debatre qüestions que fan referència a la coalició d’ICV-EUiA.Un cop finalitzada la reunió, Miralles ha explicat que els dos dirigents polítics han “valorat positivament” els resultats de les dues assemblees nacionals “ja que aquestes han apostat per polítiques d’esquerres, per la coalició d’ICV-EUiA i pel Govern d’Entesa”, i per què “n’han sortit enfortides ambdues formacions”. Miralles també ha dit que a la reunió, Saura i ell han acordat “que a primers de gener es reunirà el Consell de Govern d’ICV-EUiA” per tal de “recuperar la seva regularitat i millorar la situació entre les organitzacions locals respectives a diversos municipis”. Segons Miralles, aquesta “reunió servirà per enfortir més la coalició d’ICV-EUiA”.
(Extret de la web d'EUiA)

4 comentaris:

Adrià ha dit...

Gràcies x ser-hi, per ser els únics que feu política veritablement d'esquerres.Tot i així, crec que tindrieu molta més força si us presentessiu sense ICV, defensant l'esquerra de veritat que sou vosaltres. L'ecologisme d'ICV està molt bé però cansa a la societat, és per això q molta gent no us vota, crec jo. Teniu ideals molt bons (no a la LEC, no a la OTAN, etc) però la subordinació a un altre partit no deixa que es vegin aquests ideals.

Només és una opinió d'un jove votant vostre, és clar, només una opinió.

Anònim ha dit...

Salud Camarada :

La coalición debe seguir, la credibilidad se gana con los ciudadanos, se puede y debe estar en la "Parcarta" y en el "Govern".
ICV, EUiA y las EPM..., muy importante las EPM..., yo les prestaria atención...

Lo de " la Pasta € Finançament Empresarials Estatut de clase ", va a cargo de los Trabajadores catalanes "mi Catalunya" Impuesto de la Renta de las Personas Fisicas (IRPF), Nomina Salario Contratos Basura...etc

Si cambiaseis el "Discurso", a favor de los trabajadores... igual te entiendo mejor?...Camarada

Un beso proletario

Anònim ha dit...

http://video.google.es/videoplay?docid=-7440408407526074818&hl=es

Presentacion del motor frio de combustión externa.

El invento es tan importante y solucionaría tantos problemas, ecológicos, económicos, y sociales que merece la pena interesarse por él.

Anònim ha dit...

CAYO LARA, CAYO LARA, CAYO LARA, CAYO LARA, CAYO LARA, CAYO LARA
CAYO LARA, CAYO LARA, CAYO LARA, CAYO LARA, CAYO LARA, CAYO LARA
CAYO LARA, CAYO LARA, CAYO LARA, CAYO LARA, CAYO LARA, CAYO LARA
CAYO LARA, CAYO LARA, CAYO LARA, CAYO LARA, CAYO LARA, CAYO LARA-....I ELSSTALINISTAS EL PCC, LACALLS D'ICV A PENDRE PEL SAC