dimecres, 6 de maig del 2009

ENTREVISTA A CATALUNYA INFORMACIÓ

Us deixo l'enllaç a una entrevista que em va fer Catalunya Informació, dins de l'espai L'Hemicicle, i que té format de preguntes i respostes curtes, amb una combinació d'aspectes polítics, socials, i personals.

2 comentaris:

Rudi Dutschke ha dit...

Què en pensa d'això, amic coordinador nacional?

http://www.eltriangle.eu/cat/notices/saura_recol_loca_rafael_olmos_2638.php

Saura recol·loca Rafael Olmos
L'exdirector general dels Mossos es converteix en assessor de l'Institut de Seguretat Pública
El futur laboral de Rafael Olmos s'ha resolt amb rapidesa. Olmos, home de confiança d'ICV i del conseller d'Interior, Joan Saura, va ser el cap de turc de la brutal càrrega dels agents antiavalots dels Mossos d'Esquadra contra els estudiants antibolonya del proppassat 18 de març. L'escàndol polític es va resoldre el 31 de març amb la destitució d'Olmos com a director general de la policia autonòmica. Joan Delort, secretari de Seguretat Pública, ha assumit des d'aleshores el control dels Mossos.

Saura no ha trigat gaire temps a oferir un càrrec ben remunerat a Olmos. Segons informa El País, l'exdirector general dels Mossos s'ha convertit en assessor de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, l'antiga escola de policia ubicada a Mollet del Vallès. En aquest centre es formen els futurs agents de la policia autonòmica i de la policia local, a banda de bombers, agents rurals i personal de protecció civil. En principi Rafael Olmos no donarà classes, sinó que es limitarà a assessorar els professionals que treballen a l'institut i aportar idees per millorar els plans de formació. Olmos ha estat contractat com a personal eventual i tindrà una remuneració de 65.000 euros, mentre que estan al capdavant dels Mossos en cobrava 90.000.

Moisès Rial Medina ha dit...

El pacte nacional d´infraestructures inclou desdoblament C-16 Berga-Bagà i Tren Tram al Berguedà aquesta legislatura o in eternum?