dimecres, 14 de novembre del 2007

AMB LLAMAZARES, HA GUANYAT LA PARTICIPACIÓ, EUiA I CATALUNYA

Us deixo la nota de premsa que anuncia la victòria de Gaspar Llamazares:

El coordinador general de la formació ha destacat que aquesta era l’aposta de la gran majoria d’EUiA, que ha contribuït a la victòria a les primàries, per un 62,5%, de l’actual coordinador d’IU de manera decisiva

El coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, ha celebrat la victòria de Gaspar Llamazares després que el recompte de vots de les primàries d'IU l'hagi proclamat avui candidat a la presidència del govern central per a les eleccions generals del març. Miralles ha assegurat estar “molt satisfet per la participació, pels resultats obtinguts, per EUiA i per Catalunya”. En aquest sentit, ha dit que “ens felicitem perquè hagi guanyat Llamazares, era l’aposta de la gran majoria d’EUiA, i hem contribuït a la seva victòria d’una manera decisiva”.

El coordinador general, per altra banda, ha destacat que EUiA hagi decidit amb “un alt grau de participació”. Segons ha explicat, EUiA ha ocupat en relació a altres indrets de l’estat, “la quarta posició en nombre de vot absolut, 1.940, i ha comptat amb un percentatge de participació del 54% respecte d’aquells afiliats que tenien dret a vot”. Amb aquestes dades a la mà, ha destacat que “EUiA s’ha situat per davant de les grans federacions d’IU d’Andalusia, Madrid, País Valencià i Astúries”.

Després de conèixer els resultats, Miralles ha afirmat que “ara ens disposem a aconseguir el tercer diputat per Barcelona a les pròximes generals”. També ha explicat que ha felicitat personalment Gaspar Llamazares i li ha traslladat la necessitat que “tot IU es posi a treballar per obtenir un grup parlamentari al Congrés més gran per ser més decisius a l’hora d’impulsar polítiques més d’esquerres”. Finalment, Miralles ha expressat de nou la seva satisfacció assegurant que “és un dia feliç per a EUiA”.

1 comentari:

Iñaki Escudero Vázquez ha dit...

Hola Jordi, he canviat l'adreça del bloc. Ara serà: http://iescudero.blogspot.com

Salut,
Iñaki