dilluns, 12 de juliol del 2010

Miralles: “La manifestació ha de servir per demostrar que el poble de Catalunya vol seguir sent una nació digui el que digui el TC"

Jordi Miralles, coordinador general d´EUiA i diputat al Parlament de Catalunya, va participar ahir en la manifestació de rebuig a la sentència del Tribunal Constitucional darrera la pancarta que duia per lema “Som una nació. Nosaltres decidim”. Miralles va declarar que “La manifestació ha de servir per mostrar la força i la unitat d´un poble que vol seguir sent una nació independentment del que hagi decidit el Tribunal Constitucional.” “Aquesta unitat ha de continuar cívicament i políticament, i també en el Parlament de Catalunya, per demanar tot l´Estatut que vam decidir i per modificar la Llei orgànica del Tribunal Constitucional, i així fer fora els membres del Tribunal Constitucional que ens han portat a aquesta situació,” va afegir el dirigent d´esquerres.

Miralles també va dir que d´aquesta manifestació n´han de prendre nota aquells que han volgut retallar l´Estatut: el PP, pel recurs, el Tribunal Constitucional, per la sentència, i part del PSOE, perquè pensa que amb aquesta situació cal passar pàgina.”

La coalició d´ICV-EUiA va participar en la manifestació amb una pancarta en la que es llegia “Som una nació. Nosaltres decidim Volem tot l´Estatut” Darrera d´aquesta pancarta, entre altres dirigents, membres i amics d´EUiA, s´hi trobaven la diputada d´EUiA al Parlament, Mercè Civit, i el senador d´EUiA, Joan Josep Nuet. El diputat d´IU al Congrés dels Diputats, Gaspar Llamazares, també va participar en la manifestació donant suport a la protesta catalana.