dimarts, 21 de setembre del 2010

Miralles:"Zapatero ha vingut amb un cistell massa ple de mesures antisocials i massa buit de compromisos per l'autogovern"

El coordinador general d’EUiA titlla el PP “d’irresponsable i temerari” per les seves propostes sobre immigració a Badalona
El coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, ha criticat que el president del govern espanyol José Luís Rodríguez Zapatero “vingués de picnic” aquest diumenge a Gavà amb “un cistell massa ple de mesures antisocials i massa buit de compromisos per l’autogovern”. Miralles creu que davant aquesta actitud cal una força d’esquerres que garanteixi els drets socials i avanci en polítiques nacionals. En aquest sentit, el també diputat al Parlament ha dit que EUiA “no té cap carta amagada” i que el seu objectiu és mantenir i ampliar els resultats a les 4 províncies, en especial a la de Lleida. Jordi Miralles ha visitat aquest dilluns la capital del Segrià per mobilitzar als ciutadans perquè se sumin a la vaga general del 29 de setembre. Miralles ha estat acompanyat de la coordinadora d’EUiA a les Terres de Lleida, Anna Laviña.

Amb la vaga general a tocar, Miralles ha remarcat que es tracta de “la vaga de la dignitat” i que és totalment “justa i necessària”. El coordinador general d’EUiA considera que és justa per donar resposta a mesures com “l’acomiadament més fàcil i finançat amb recursos públics”. “Els treballadors han de saber que estaran en pitjors condicions”, ha sentenciat Miralles, que també ha afegit que la vaga ha de servir perquè el govern espanyol rectifiqui la reforma laboral i “no continuï amb la reforma del sistema de pensions, que allargarà l’edat de jubilació i farà més difícil accedir a una pensió”.

PP, “irresponsable i temerari”

El coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, ha fet també una crida a la unitat de totes les forces polítiques que van signar el Pacte Nacional per a la immigració per aïllar a un PP “irresponsable i temerari” amb les seves propostes sobre immigració a Badalona. “Si a Catalunya hi hagués algun representant institucional de l’extrema dreta, aquest ja el tindríem al Parlament i a Badalona, i seria el PP”, ha conclòs Miralles.