dijous, 6 de novembre del 2008

EUiA ESPERA QUE OBAMA PORTI A TERME EL CANVI PROMÈS

Amb motiu de la victòria dels demòcrates a les eleccions als Estats Units, el coordinador general d´EUiA, Jordi Miralles, ha declarat avui que “esperem que el nou president, Barack Obama, porti realment a terme el canvi anunciat en la seva campanya electoral”.
Segons Miralles, per a què aquest canvi als EUA sigui “realitat”, Obama s´haurà d´atrevir a fer noves polítiques econòmiques en favor de les persones, posant fi a dècades d´especulacions i desigualtats internes i al món”, a més d´emprendre polítiques mediambientals, “per combatre el canvi climàtic”, així com “apostar per les energies renovables”.
El dirigent d´EUiA també considera vital que el nou govern demòcrata, encapçalat per Obama, doni un gir en la seva política internacional “en favor de la pau, de la reducció de les despeses militars, de la retirada de les tropes d´Iraq, del tancament de la presó de Guantànamo”, i reclama “una actitud de respecte a les decisions dels governs legítims d´Amèrica Llatina”.
Així mateix, Miralles ha volgut reiterar en nom de la formació la necessitat que els Estats Units “aixequin el bloqueig a Cuba i posin en llibertat als 5 ciutadans cubans empresonats a Estats Units”.
(Extret de la web d'EUiA).

3 comentaris:

Gabriel Jaraba ha dit...

Off topic: T'envio una efusiva felicitació per l'èxit de l'assemblea i l'esperit d'unitat que s'hi ha demostrat, tan modèlic com l'estil de lideratge que has i hem projectat, precisament en aquests moments que els ulls del món es giren cap a nous estils de liderar els canvis. Això és el retorn de la política!

Raimon Monsarro ha dit...

Et vaig veure ahir al 3/24, em sap greu veure que per una televisió pública hi apareix un politic mentint!
A part de donar totes les culpes de la VOSTRA incompetència als 23 anys de CIU, que ja és ser cutre, et vaig sentir dir, i no és la primera vegada que gent del tripartit ho diu, que CIU i PP van governar junts...
Ciu va governar amb el suport del PP, es cert. Però mai van tenir cap conselleria, no???
A veure si us mireu el melic...

Anònim ha dit...

http://www.esquerra.cat/locals/?id_article=27089