dilluns, 10 de novembre del 2008

5a ASSEMBLEA NACIONAL D'EUiA, TOT UN ÉXIT

Aquest cap de setmana s'ha celebrat la 5a Assemblea Nacional d'EUiA, amb un resultats magnífics, gràcies al bon treball de molts homes i dones de diferents edats, activitats, territoris, i sensibilitats que han sabut trobar amplíssimes coincidències en les polítiques i en les persones.

Algunes dades ho il·lustren: els documents estratègics de l'organització han rebut el suport de gairebé el 87%. Les candidatures úniques del Consell Nacional i de la delegació d'EUiA que assistirà a la IX Assemblea d'IU han estat pràcticament votades per unanimitat. Les resolucions sobre la crisi econòmica, per la Pau i contra l'OTAN, i sobre el procès assembleari d'IU han rebut suports superiors al 90%. I per últim, com sabeu, he estat escollit novament Coordinador General d'EUiA, sense cap vot en contra.

Us deixo l'enllaç a l'espai multimedia de l'Assemblea, on trobareu fotos de l'Assemblea, entrevistes que m'han fet a la televisió, el tractament informatiu de l'Assemblea en els diferents mitjans de comunicació, etc. Aquí poso el video que recull les fotos de la primera jornada de l'Assemblea. Espero que us agradi.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Jordi, et vaig veure el diumenge al 3/24, em sap greu veure que per una televisió pública hi apareix un polític mentint!
A part de donar totes les culpes de la VOSTRA incompetència als 23 anys de CIU, que ja és ser cutre, et vaig sentir dir, i no és la primera vegada que gent del tripartit ho diu, que CIU i PP van governar junts...
Ciu va governar amb el suport del PP, es cert. Però mai van tenir cap conselleria, no???
A veure si us mireu el melic...
..ja fa 5 anys que governeu...

Sandro Maccarrone ha dit...

"Ladran, luego cabalgamos"

Felicitats Jordi. Com ja li he dit a altra gent de l'equip de primera línia d'EUiA, si pensem en la situació de fa un parell d'assemblees, resulta difícil de creure el nivell de consens i d'impacte assolits en aquesta assemblea.

Ara només falta confiar que el seny s'imposi també el proper cap de setmana.

Anònim ha dit...

Usa el autobús, que es más barato y contamina menos.

Transporte público sí

Anònim ha dit...

Molt bona assemblea, molt bons acords, molt bona proposta política...i molt bé amb la llei d'eduacació i al costat de les empreses, dels treballadors que pateixen l'amenaça de la crisi...

Y que les zurzan, al neo-vell pujolisme i als que creuen que només tu has d'anar a peu als llocs. M'agradaria saber quans d'aquests que es fiquen amb lo del cotxe, protestàren quan la Rahola deia alló de "Ud no sabe con quien está hablando" o quan el cotxe oficial d'en Pujol no resspectava ´ni un semáfor... quina tristor!

Endavant

Toni Perico ha dit...

M'agrada que tanta gent estigui a favor de l'autobus (i suposo que del metro, el tren, el bicing, etc).
El que no entenc es com si hi ha tanta gent a favor del transport public, tingui tant pocs vots, la coalicio ICV-EUIA, l'unica que prioritza el transport public per tothom en el seu programa politic (llegiu el documents de l'assemblea d'EUIA) i tenen tants vots els partits que estàn en contra de la limitació dels 80 Km/h, que recolcem al lobby del automobil (RACC & Cia)...

Crec que el Jordi ja és grandet (tant d'edat com politicament) per saber quan ha de anar en cotxe i quan en transport public, però estic segur que és coneix de memoria la estació de RENFE del seu poble.

No obstant, jo personalment, no agafaria el cotxe...però...