dimecres, 25 d’abril del 2007

PRESENTACIÓ.

Amics i amigues,



Avui començo la meva experiència en el món virtual dels blocs, tot un món nou per a mi. El nostre temps està marcat, entre d’altres coses, per l’avenç constant de les noves tecnologies, especialment, les que fan referència al coneixement i la informació.
Tant, que s’estan establint noves maneres de relació entre les persones en funció d’aquests nous mecanismes. L’esquerra de la que em sento part, dóna una importància vital a la relació entre persones, a la política de proximitat. El diàleg de tú a tú amb les persones és bàsic per al nostre projecte polític. Més d’una vegada he dit que el que ens cal és “gastar sabata”, veure a la gent, escoltar de primera mà el que pensen, diuen i proposen els ciutadans i les ciutadanes.
Però a més, cal estar amatent a les possibilitats que donen les noves tecnologies per poder arribar més lluny, i a la vegada, que la ciutadania et tingui més proper.
És per això que em llenço a aquesta aventura amb la voluntat de poder compartir, des de l’acord o des de la discrepància, els temes que ens afecten de manera quotidiana, i les propostes socials i polítiques que defenso des de l’esquerra que represento. Una visió que espero poder expressar regularment en aquest bloc, i que espero que sigui del vostre interès.
A la columna de la dreta trobareu tot un seguit d’enllaços que considero interessants, en una o altra mesura; podríem dir que “no estan tots els que són, però són tots els que estan”. A mesura que el bloc vagi creixent, s’anirà completant aquest espai.

Ens llegim!!! Una abraçada!!!



Jordi Miralles i Conte.

7 comentaris:

angelsmcastells ha dit...

Enhorabona pel blog! Estic segura que sempre hi tindràs coses importants a dir i que valdrà la pena compartir les teves reflexions. Una abraçada, i endavant!

Marc ha dit...

Bones Jorge,

Res, anirem llegint les cosetes que dius.

Salut!
"El Regidor"

Anònim ha dit...

Hola Jordi:

Jo també tinc un blog, ale,ale...que et pensaves?
Anims i "a por ellos, que aunque sean muchos, son unos mamones"

El meu blog: jordiriboflos.nireblog.com

Unknown ha dit...

Arribem un pel tard a la catosfera, però ja en som uns quants d'EuiA en aquest món. Caldria anar creixent el nombre de blocs i anar-nos enllaçant...

ric ha dit...

Molt de tot a tothom, però més per el Jordi que s'ho mereix de debò. Jo també et posaré a la meva plana. Un petó.

Anònim ha dit...

Hola Jordi,
Desde Santa Coloma de Gramenet et donem una abraçada molt i molt forta.
Ànim amb la campanya, que estic segur que aquest any treurem un molt bons resultats.

Salutacions d´un company i camarada,

JM Sixto.

Anònim ha dit...

Què fas Xori?...
Matons molt forts.
no et cansis de fer el món una mica millor pels que era som petits com jo.