dimecres, 27 de maig del 2009

APOSTEM PER LA PROMOCIÓ DE COTXES DE GAMMA BAIXA, MÉS ECONÒMICS I MENYS CONTAMINANTS

El coordinador general d’EUiA i vicepresident del grup parlamentari de la coalició ICV-EUiA, Jordi Miralles, ha declarat avui que “compartim que cal donar ajuts a la indústria i, per tant, també a la de l’automòbil”, però que “si nosaltres tinguéssim majoria –en el Govern- no s’hagués aprovat un pla d’aquestes característiques”, doncs segons ha argumentat Miralles “no ens sembla adequat que es donin recursos a aquells que es poden gastar fins a 50.000 euros en un cotxe, que a més contamina”. En aquest sentit, Miralles ha afegit que “tot allò que vagi en una línia contraria a l’estratègia de combatre el canvi climàtic, no ens sembla adequat”.

El dirigent d’EUiA i diputat ha apostat per la promoció de vehicles de gamma baixa, que “són els més econòmics i que menys contaminen”.
(Extret del web d'EUiA).

3 comentaris:

Lejarza ha dit...

Jordi Miralles, ha declarat avui que “compartim que cal donar ajuts a la indústria i, per tant, també a la de l’automòbil”

Saludos Camarada Comunista Miralles, tas quedaoo corto, y a las Señoronas de la Burguesota catalana los "abrigos de visón" y los "billetes de avión a los paraisos fiscales"

... politicos, empresaris a vivir de las retenciones de las nominas dels treballadors catalans (IRPF).

Diners publics, negocis privats...

¡¡ Increible Jorge !!

Besos

Lejarza ha dit...

"Decía Carlos Marx que la función del Estado (Generalitat de Catalunya S.A. Societat Anònima) era servir los intereses económicos de las clases dominantes".

Miralles, un dia de estos el "poble treballador" se movilizará y demanará cuentas.... te va ha pillar en Ave empresarial...

Besos

PD: solo es lucha ideólogica...
Tú Burguesia..., yo Proletariado...

Dedicate a la vida privada, y no metas la nariz en los asuntos Publicos.

Lejarza ha dit...

Salut i Republica:
Para que veas que te quiero..., pasate el sabado por la Garrotxa, que te invito a café..., y así me echas una mano a ver si hago una Asemblea de EUiA-Garrotxa, que no tenemos nada...

Convocatoria: Eleccions al Parlament Europeu del 7 de juny 2009 ICV-EUiA Garrotxa :

Benvolguts/des,

Dins el marc de la campanya per les Eleccions al Parlament Europeu del 7 de juny, ICV-EUiA junt amb els companys d’EPM de la comarca hem organitzat una trobada comarcal pel proper dissabte al matí a la Vall d’en Bas per parlar sobre com algunes directives ens influeixen en el nostre dia a dia (Xarxa Natura 2000, polítiques agràries comunitàries, etc) i què es pot fer des de l’esquerra a Europa.

Per aquesta trobada comptarem amb la presència de Montse Escutia, candidata per Girona al Parlament Europeu d'ICV-EUiA i Lluis Postigo, Diputat d’ICV-EUiA al Parlament de Catalunya.

Esteu totes i tots convidats a assistir. Ens trobarem dissabte, 30 de maig, a les 11 del matí a l'aparcament de la cooperativa de la Vall d'en Bas (Garrotxa).

Us hi esperem!

Salutacions,

ICV-EUiA Girona

Ctra. de Barcelona, 5, 1r. 1a

17002 Girona

Tel. 972 21 44 66

Fax 972 21 45 77

Animat, Besos