dissabte, 12 de gener del 2008

REEDITAT L'ACORD ICV-EUiA PER LES GENERALS




Us deixo la nota de premsa sobre la reedició de l'acord:



Miralles i Guillot asseguren que aquesta unitat permetrà créixer i desbancar CiU en ‘la batalla d’aliances amb Zapatero’


El coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, i el secretari general d’ICV, Jordi Guillot, han signat l’acord per concórrer en coalició electoral a les generals del 9 de març. Un acord que els dos dirigents han definit com la voluntat de continuar impulsant la cultura unitària de l’esquerra i conseqüència “d’una experiència comuna positiva en els darrers anys i de la necessitat de consolidar la coalició”. També com la plataforma necessària per a “ser determinants a l’hora d’establir polítiques d’aliances per tal que Zapatero, que guanyarà, es vegi obligat a pactar amb IU i ICV-EUiA i no amb CiU”.En aquest sentit, Guillot ha assegurat que “aquesta batalla es lliurarà a Catalunya entre l’esquerra que representem i Convergència i Unió. Hem de ser decisius per seguir perfilant polítiques socials i ecologistes des de Madrid”. Miralles, per la seva banda, ha expressat la satisfacció d’EUiA per l’acord i s’ha mostrat convençut que ICV-EUiA creixerà i aconseguirà “engrescar aquells ciutadans que ens van votar a les autonòmiques, els que voten per primer cop i aquells votants d’opcions d’esquerres desenganyats amb les vergonyes del final de la legislatura de Zapatero”.Un cop acordat reeditar la coalició electoral, ICV-EUiA ha iniciat les converses amb IU per tal d'ampliar el pacte amb aquesta formació al Congrés.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Jordi, soc Manel, un antic militant de CJC i PCC. Soc un dels anomenats "torricos" de la cél.lula del Clot. Ens vam veure un moment fa un temps al tren de Castelldefelds. Necessito contactar amb tu per parlar sobre la nova Llei d'Educació i la visió que tenim des de les escoles lliures (amb les que estic vinculat) No m'enrollo més aquí. Si hem dones un mail o telefon parlem. A veure si ens veiem!!!! Salut.

Anònim ha dit...

M'oblidat el meu mail:
mamgdelar arroba mixmail.com

Anònim ha dit...

Aixo Miralles baixat els pantalons amb la gent d'ICV
per tenir lloc com a 3r a la mesa del parlament.

On és el PCC?

Kina vergonya!

Amb els eco - socialdemocrates has de pactar? Bufa...

El rebotat